Izvor: Informer
14.03.2022 u 16:08
0

Zlatibor neće biti mesto gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac: ALEKSANDAR VULIN obišao novoizgrađenu Policijsku ispostavu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas prilikom obilaska novoizgrađene zgrade Policijske ispostave Zlatibor da država Srbija, zahvaljujući odgovornoj i mudroj politici koju vodi njen predsednik Aleksandar Vučić, intenzivno ulaže u jačanje i opremanje policije. 

Ministar unutrašnjih poslova je poručio da država ulaže u izgradnju i renoviranje policijskih objekata, ulaže u nabavku savremenih vozila i oružja, ali je isto tako podvukao da država Srbija izuzetno vodi računa i o materijalnom položaju i statusu pripadnika policije. 

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da je Zlatibor mesto porodičnog turizma i da će nova Policijska ispostava doprineti većoj bezbednosti ove planine, te da je još jednom poslata jasna poruka da kriminalci nisu dobrodošli na Zlatibor. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Zlatibor je mesto porodičnog turizma. Hoću da bude bezbedan i miran. Zlatibor neće biti mesto gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac. Nova Policijska ispostava sa znatno većim brojem zaposlenih pomoći će da Zlatibor bude bezbedan i siguran. A da kriminalci, bez obzira dolazili iz Srbije, Crne Gore ili Bosne i Hercegovine znaju da nisu dobrodošli“, istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter