Izvor: Happy BSC
20.02.2024 u 19:12
2

RATKO MLADIĆ JE INFORMISAN O SVEMU! Sin generala otkrio: „Uočili smo greške u lečenju“

On je na početku emisije rekao da je prisustvo lekara povremeno i da on tamo ima samo formalno obezbeđenu zdravstvenu negu

Sin generala Ratka Mladića, Darko Mladić gostovao je u emisiji „Telemaster“ gde je otkrio u kakvom stanju se nalazi njegov otac i kako se odvija proces njegovog lečenja u Hagu.

On je na početku emisije rekao da je prisustvo lekara povremeno i da on tamo ima samo formalno obezbeđenu zdravstvenu negu.

– Odbijaju naše primedbe. Na kraju je prisustvo naših lekara povremeno, on tamo ima formalno obezbeđenu zdravstvenu negu. Sa tom službom ne može da dobije adekvatnu negu. Sutra je četiri lekara u timu, taj tim je izabran po nekim prioritetima ali i ovo je bilo dovoljno komplikovano. Naše je da izvrše profesionalno svoj zadatak, pogotovo s obzirom na to da nemamo dokumentaciju. Nadam se da će na kraju njihovi stručnjaci raspravljati o tome i da će mu se spasiti život – rekao je Mladić.

– Oni imaju tamo medicinsku službu koja je takva kakva jeste. Uočili smo greške u lečenju jer na primer nekada prosto zbog prevodioca neke stvari nismo razumeli. Ta komunikacija obostrana je dovela do boljih rezultata. – zaključio je Mladić.

Na pitanje koliko je Ratko Mladić informisan, njegov sin je rekao da ima pristup medijima.

– On je na dnevnom nivou prilično dobro informisan, preko medija može da prati sve – zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RATKO MLADIĆ JE INFORMISAN O SVEMU! Sin generala otkrio: „Uočili smo greške u lečenju“”

  1. Zatvoriše i osudiše Čoveka na pravdi Boga i ne samo njega već sve ostale Srpske ljude koji su makar malo hteli da zaštite Srbiju . Zar ne može da se kaže otvoreno čemu je poslužio Haški tribunla, ko ga je napravio, zašto ga je napravio, koje sudije Haškog suda su dobile novac da bi sudile kako su sudile , jedini koji im je doakao je Šešelj ali i njega su držali na pravdi Boga tolike godine ni za šta . Zar je to sud, zar je tu pravda , pravi kriminalci su pušteni i to ne osudjeni , prave ubice , pravi ratni zločinci koji su radili po nalogu onih koji su ovaj sud kasnije i osnovali , zato su i pušteni .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter