Izvor: Tanjug
28.07.2022 u 15:58
0

„100 ODSTO DOGOVORENO“ Premijer Albanije Edi Rama ocenio je da će inicijativa Otvoreni Balkan promeniti čitav region

Premijer Albanije Edi Rama ocenio je da će inicijativa Otvoreni Balkan promeniti čitav region i da su taj projekat u potpunosti podržale Sjedinjene Američke Države.

Rama je naveo da je projekat Otvoreni Balkan „100 odsto dogovoren“ i da ga SAD podržavaju u potpunosti, te da će ova inicijativa omogućiti da „prošlost više nikada ne bude pretnja“, već riznica znanja i lekcija o tome kako istorija ne bi trebalo da se ponavlja“, prenosi Koha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da će taj projekat „promeniti region jednom zauvek“, navodi Koha.

OGLASIO SE I ŠMIT: „Izjave Izetbegovića šire strah među svim građanima, povećavaju tenzije!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter