Izvor: Telegraf
26.10.2021 u 10:08
0

BAKIR IZETBEGOVIĆ: Kruna mi sa glave neće pasti ako odem u Beograd

Predsednik SDA Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović potvrdio je danas da namerava da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u narednom periodu.

– Nismo još precizno dogovorili sastanak. Postoje otpori da se ode na taj sastanak, ali ja ću na taj sastanak otići. Ja ću otići na svaki sastanak koji može da spreči jedan loš scenario i mogu da utičem da se stvari smire i idu u pravom smeru – rekao je Izetbegović.

PROČITAJTE JOŠ: „NAJTEŽI JE POLOŽAJ STARIJIH ŽENA U SELU“, Milan Krkobabić u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY

Na pitanje da li će sastanak biti u Banjaluci, Beogradu ili Sarajevu, naveo je da mu to nije važno.

– Kruna mi s glave neće pasti ako odem u Beograd. Nameravam da razgovaram i postignem ovo što sam kazao, da ne dođe do konflikta, da jedni druge bolje razumemo, da uskladimo interes. Da nije bilo SNSD-a i Dodikove politike ovo bi bila skoro normalna zemlja danas, sa puno viši, životnim standardom, bili bismo pred vratima EU i ušli bi u NATO – smatra Izetbegović.

PROČITAJTE JOŠ: KADA TREBA DA SE PRIMI TREĆA DOZA VAKCINE?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter