Izvor: Tanjug
20.08.2020 u 08:44
0

BRITANASKE VLASTI ODLUČILE: Hrvatska više nije na listi SIGURNIH ZEMALJA!

Hrvatska bi mogla da bude uklonjena sa britanske liste sigurnih destinacija, nakon što su u toj zemlji registrovani slučajevi korona virusa uvezeni iz Hrvatske, piše Gardijan.

SAZNAJTE JOŠ

PITANJE KOJE MUČI MNOGE RODITELJE: Ako vaše dete ima astmu, koja maska bi mu najviše odgovarala?

NOVE MERE NARODNE BANKE SRBIJE: Olakšice za kupovinu prvog stana!

Vučić i patrijarh danas obilaze radove na Hramu Svetog Save

VREMENSKA PROGNOZA ZA 20. AVGUST: Danas ujutru magla, tokom dana sunčano, do 29C!

HOROSKOP ZA 20. AVGUST: Ovnovi, važno je da kanališete svoju energiju

List navodi da će britanska vlada verovatno ukloniti Hrvatsku sa spiska i zbog velikog porasta broja novozaraženih.

Ako ta mera bude usvojena, svi koji u Veliku Britaniju uđu iz Hrvatske moraće da budu u 14-dnevnom karantinu.

Donošenje te odluke očekuje se danas, a ako se to desi, biće pogođene hiljade britanskih turista koji trenutno borave u Hrvatskoj.

Gardijanu je rečeno da su službenici vladinog Zajedničkog centra za biobezbednost identifikovali određene slučajeve korona virusa koji su u uvezeni u Britaniju iz Hrvatske.

Nije poznato koliko je slučajeva potvrđeno, ni gde, ali je utvrđeno da je broj uvezenih slučajeva iz Hrvatske na sličnom nivou kao broj potvrđenih slučajeva uvezenih iz Španije, pre nego što je ta zemlja uklonjena s liste sigurnih u roku od samo nekoliko sati, što je izazvalo velike probleme mnogim turistima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter