Izvor: Tanjug
08.06.2020 u 10:33
0

CRNOGORCI TRAŽE POJAŠNJENJE OD SRBIJE: Pitaju se kako je skočio broj izlečenih od korone

Institut za javno zdravlje Crne Gore uputiće zahtev za pojašnjenje kolegama iz Srbije, nakon što je objavljen podatak da je u toku jednog dana u Srbiji izlečeno više od 4.000 obolelih od korona virusa.

Institut je tražio pojašnjenje, budući da se ta statistika direktno tiče i Crne Gore, jer od nje zavisi otvaranje granica sa Srbijom.

PROČITAJTE I OVO

POTRESNE SLIKE! Ovako se sahranjuje Srbin u Visokim Dečanima (FOTO)

BOMBA! PUTIN SPREMIO IZNENAĐENJE Akcija kreće 24. juna (VIDEO)

POGINULA DVA BRATA: Novi DETALJI NESREĆE na Batajničkom drumu!

SLOBODAN ULAZAK NA KiM: Ukinuta izolacija

HITAN SASTANAK! Desanka se vraća u udžbenike!

Taj podatak je, piše portal Antena M, izazvao nevericu u Crnoj Gori, budući da je prethodno za dva meseca izlečeno oko 6.000 zaraženih.

Ipak, iz Instituta najavljuju da će u narednom periodu možda biti izmenjena metodologija za utvrđivanje kriterijuma za otvaranje granica.

SAZNAJTE JOŠ

ROBIJAO NI KRIV NI DUŽAN: Osuđen na smrtnu kaznu zbog brutalnog ubistva devojčice

Dr KON: Moguć povratak korone sa početkom jesenjih dana

AMERIKA SE OPRAŠTA OD DŽORDŽA FLOJDA: Danas će biti sahranjena Afroamerikanac

POTVRĐENO! Putovanje u Grčku bez testa na koronu od sredine juna

– Vrlo je moguće da će u narednom periodu doći do izmene metodologije kojom se definiše lista država kako bi se u obzir uzela dinamika epidemiološke situacije na terenu, trenutno dostupni zvanični podaci koje države prijavljuju SZO-u i Evropskom centru za kontrolu i prevenciju bolesti ali i ispoštovao koncenzus evropskih država koji će uskoro, nadamo se, biti postignut – kažu iz Instituta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter