Izvor: alo.rs
08.06.2020 u 09:18
0

POTVRĐENO! Putovanje u Grčku bez testa na koronu od sredine juna

Na mobilne telefone i mejlove mnogih koji su letovali u Grčkoj, a to nameravaju da učine i ove godine juče je stigla poruka o novim informacijama u vezi sa prelaskom granice.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

GRK KOJI JE ODBIO DA BOMBARDUJE SRBIJU Nisam hteo da ubijam braću, Srbi niko neće moći da vas pokori (GALERIJA, VIDEO)

ŠOK VIDEO! Hrvatski istoričar: Zaljubio sam se u vas Srbe, stariji ste narod od Hrvata

KLADIONICE DALE KVOTE Pogledajte ko prelazi cenzus

IZBEGNUTA TRAGEDIJA Deca se igrala i pronašla bombu!

VUČIĆ: IMAMO NAJBRŽU RASTUĆU EKONOMIJU U EVROPI!

EKSKLUZIVNO MINISTAR DAČIĆ ZA HAPPYTV: CRNA GORA JE OTIŠLA PREDALEKO!

Naime, svi oni koji će se u prvoj turi uputiti ka Grčkoj kako bi iskoristili uplaćeno letovanje za jun treba da znaju da granica neće moći da se pređe bez testa od 15. juna ujutru već tek posle 23 časa tog dana.

– Obaveštavamo vas da je ulazak u Republiku Grčku, a kako je objavljeno u njihovom službenom glasilu, bez testa na koronavirus, dozvoljen od 15. 6. 2020. godine i to posle 23 časa. Molimo sve agencije da planiraju putovanja poštujući ovu uredbu, a kako ne bi imali problema prilikom ulaska u Grčku – navodi se u poruci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter