Izvor: tanjug
08.06.2020 u 07:54
0

SLOVENIJA OTVORILA GRANICE: Srpski građani nisu na listi!

Od danas u Sloveniju bez ikakvih restrikcija mogu da uđu građani 17 zemalja EU i koje nisu EU, a na toj listi nema Srbije.

Ranije je građanima Austrije, Hrvatske i Mađarske bilo dozvoljeno da pređu granicu Slovenije, a sada je ta lista proširena za još 14 zemalja, prenosi STA.

Prelazak je dozvoljen građanima Bugarske, Kipra, Češke, Estonije, Finske, Nemačke, Grčke, Islanda, Letonije, Litvanije, Lihtenštajna, Norveške, Slovačke i Švajcarske.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

GRK KOJI JE ODBIO DA BOMBARDUJE SRBIJU Nisam hteo da ubijam braću, Srbi niko neće moći da vas pokori (GALERIJA, VIDEO)

ŠOK VIDEO! Hrvatski istoričar: Zaljubio sam se u vas Srbe, stariji ste narod od Hrvata

KLADIONICE DALE KVOTE Pogledajte ko prelazi cenzus

IZBEGNUTA TRAGEDIJA Deca se igrala i pronašla bombu!

VUČIĆ: IMAMO NAJBRŽU RASTUĆU EKONOMIJU U EVROPI!

EKSKLUZIVNO MINISTAR DAČIĆ ZA HAPPYTV: CRNA GORA JE OTIŠLA PREDALEKO!

Te zemlje su stavljene na listu na osnovu epidemiološke situacije, a ukoliko se situacija u nekoj od zemalja pogorša, one će biti skinute sa liste.

Državljani zemalja koje nisu na listi moraće da idu u 14-dnevni karantin, a jedini izuzetak su radnici u međunarodnom saobraćaju, osobe koje obavljaju teretni saobraćaj, osobe koje prolaze u Sloveniju i vlasnici diplomatskih pasoša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter