Izvor: informer
21.04.2024 u 22:31
0

Dejo Savićević i Zvezdan Terzić se oprostili od Mićunovića: „Bio si hajduk nad hajducima“

Od Brane Mićunović (71), koji je preminuo u petak u Budvi, oprostile su se mnoge javne ličnosti.

Od Brane Mićunović (71), koji je preminuo u petak u Budvi, oprostile su se mnoge javne ličnosti.– Poslednji pozdrav velikom čoveku i mom dragom prijatelju. Ostaćećeš zauvek u srcu- oprostio se čituljom od kontroverznog crnogorskog biznsimena poznati fudbaler Dejo Savićević.

Da ga je smrt Mićunovića pogodila, vidljivo je i u čitulji Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde.

SAHRANA BRANA MIĆUNOVIĆA OKUPILA MNOGE UTICAJNE LJUDE IZ REGIONA: Stotine ljudi ispratilo biznismena na večni počinak, došao Milo sa porodicom, a on je držao govor!

 

 Imao sam sreću da te kao golobradi dečak sretnem i upoznam. Prihvatio si me kao svoje dete, uz tebe sam odrastao i učio o životu, naučio si me šta je čast, ponos i prijateljstvo. Bio si hajduk nad hajducima, mudar čovek i brat koji se retko rađa. Mi koji smo te poznavali pričaćemo i prenositi istinu o tvojoj ljudskoj veličini. Hvala ti na svemu i ponosno putuj brate moj – napisao je u čitulji Zvezdan Terzić.

Brano Mićunović je decenijama bio u fokusu javnosti u zemlji i regionu, dok je njegovo ime povezivano sa brojnim aferama – za neke je bio “ponos Crne Gore”, dok je za druge kriminalac i “gospodar Crne Gore”, bez čijeg se odobrenja nije mogao završiti nijedan ozbiljniji posao u sivoj zoni.

Sahranjen je danas u Moštanici, pored Nikšića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter