Izvor: Alo
21.07.2021 u 14:11
0

DEMOKRATSKI FRONT plaća KAUCIJU za Rista Jovanovića!

Jovanoviću je danas u Prištini izrečena presuda na šest meseci zatvora zbog navodnog „izazivanja razdora i netrpeljivosti“.Najuticajniji vladajući Demokratski front platiće kauciju u iznosu od 6.700 evra za oslobađanje Rista Jovanović, Srbina iz Podgorice, uhapšenog na Vidovdan na Gazimestanu.

VAŽNO

Stefanović: Samo jaka vojska garantuje mir i bezbednost

VUČIĆ U DESPOTOVCU POSETU ZAPOČEO OBIILASKOM TEHNIČKE ŠKOLE

VULIN: „Kurti opstruiše pregovore Beograda i Prištine“

Podnete KRIVIČNE PRIJAVE zbog urušavanja zgrade na Vračaru

NESTAO LAŽNI HIRURG! Nadrilekar prodao kuću sa majkom i pobegao!c

Mandić je rekao da je Risto Jovanović odan kosovskom zavetu, kao i svi Srbi u Crnoj Gori i da je, kako je kazao, njihova obaveza da mu omoguće da bude oslobođen i da se vrati u Crnu Goru.Jovanoviću je danas u Prištini izrečena presuda na šest meseci zatvora zbog navodnog „izazivanja razdora i netrpeljivosti“.ud je saopštio da je spreman da uvaži i kauciju za oslobađanje Jovanovića u iznosu od 6.700 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter