Izvor: Tanjug
18.08.2022 u 14:26
0

DODIK KRAJEM NAREDNOG MESECA OPET U RUSIJI: Razgovaraće o ranije dogovorenim projektima!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najajvio je da će krajem narednog meseca otputovati u Rusiju, gde će, kako ističe, razgovarati o ranije dogovorenim projektima.

Dodik je to poručio nakon sastanka sa ruskim ambasadorom u BiH Igorom Kalabuhovom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DODIK PROZVAO ŠMITA: „Ne samo da se lažno predstavlja, nego je počeo da iznosi netačne tvrdnje“

„Sa ruskim ambasadorom Igorom Kalabuhovom razgovarao sam o aktuelnoj politickoj situaciji i o nacinu rešavanja pitanja u vezi s gasovodom. Krajem septembra planirana je i moja poseta Rusiji, gde će biti nastavljeni razgovori o svim važnim projektima koje smo ranije dogovorili“, napisao je Dodik na Tviteru.

Dodik je, na sastanku u Banjaluci, ambasadoru Rusije u BiH Igoru Kalabuhovu, rekao da je situacija u BiH potpuno zablokirana.

Dodik kaže da je sa Kalabuhovom razgovarao o saradnji i aktuelnoj situaciji.

„Razgovarali smo na koji način rešavati pitanja vezana za gasovod. Bošnjaci u Savetu ministara nisu hteli da glasaju da se nakon 12 godina to nađe na dnevnom redu. Dok smo mi u vlasti, a verujem da ćemo ostati, neće proći nijedan projekat u BiH dok se ne odobri pitanje prolaska gasovoda“, poručio je Dodik, prenela je RTRS.

Sa Kalabuhovom se danas sastala i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter