Izvor: Tanjug
16.09.2021 u 19:59
0

DODIK NAJAVIO: Svim Srbima će biti isplaćene plate u svim institucijama u BiH do kraja godine!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je pripremljen novac da se za sve Srbe u zajedničkim institucijama BiH isplate plate do kraja godine.

– Imamo novac da to isplatimo do kraja godine, tako da neće biti nikakvih problema. Iduće godine to ćemo predvideti budžetom – rekao je Dodik i dodao da je procenjeno da je reč o 21 milionu KM mesečno.

PROČITAJTE JOŠHRVATSKA: Šest novih odluka za sprečavanje širenja korona virusa

Prema njegovim rečima, novac je pripremljen, samo će odlučiti da li će odmah isplatiti ili kroz neki arnažman.

Dodik je dodao da će taj novac biti isplaćen ukoliko ne bude pomeranja nekih dogovora.

PROČITAJTE JOŠALARMANTNO STANJE U REGIONU: Dramatičan broj novozaraženih!

– Zna se šta su uslovi, konsenzus svih u Republici Srpskoj o tome, ljudima koji rade u zajedničkim institucijama isplatićemo plate. To je verovatno sudbina da preuzmemo isplatu naših ljudi, jer oni nas predstavljaju tamo, nisu autentične ličnosti koje idu tamo po svom izboru – objasnio je Dodik.

Dodik je naveo da će se samo videti na koji način će to pitanje biti rešeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter