Izvor: Sputnik Srbija
16.09.2022 u 15:11
0

DODIK NAKON STATANKA SA VUČIĆEM I ORBANOM: Postoji zabrinutost za buduća kretanja na globalnom i regionalnom nivou!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik nakon sastanka u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom rekao je da su razgovarali o važnim strateškim pitanjima.

„Postoji zabrinutost za buduća kretanja na globalnom nivou, regionalnom. Bilo je veoma zanimljivo slušati šta to i kako vidi mađarska Vlada i njen premijer“, istakao je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANDRIJA MANDIĆ OPTIMISTIČAN: Očekujem da će doci do dogovora u Crnoj Gori

Zahvalio se kako kaže, Viktoru Orbanu na podršci i pomoći koja je već stigla u Republiku Srpsku.

„Pričali smo i o nekim drugim modalitetima i apsolutno mogu da budem zadovoljan činjenicom da postoji mogućnost za dodatne aranžmane, koji su važni za Srpsku“, naveo je Dodik.

Dodik je istakao da je takođe zahvalan i Vučiću da se danas razgovaralo na temu pomoći Srpskoj.

Drago mi je da možemo da razgovaramo o stanju u Republici Srpskoj, ekonomiji i izazovima koji je očekuju. Dobio sam uveravanja da će oni kao dokazani prijatelji Srpske apsolutno pratiti situaciju i tamo gde bude potrebno, zajednički da delujemo“, istakao je Dodik, prenosi RTRS.

Kaže i da ono što je još važnije počeli su da razgovaraju i o strateškim koracima u budućnosti.

„Tu je i zajednički nastup u nekim elementima ekonomije. Vreme je da sagledavamo zajednički energetsku i drugu situaciju, kako bismo mogli jedni drugima pomagati i na pravi način reagovati. Stabilnost zavisi od ekonomije“, rekao je Dodik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter