Izvor: TANJUG
23.08.2023 u 18:31
0

DODIK SE NE DELI NJIHOVO MIŠLJENJE: Bećirović i Komšić u Kijevu izneli privatne stavove ZELENSKOM- Srpska ima sjajnu saradnju sa RUSIJOM

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su Denis Bećirović i Željko Komšić preneli ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom podršku većine muslimana u BiH, jer su obojica u Predsedništvo BiH došli glasovima muslimana.

SRBI VIŠE NISU U KOMBINACIJI: Bez srpskih stranaka u novoj vladi Crne Gore!

-Njih dvojica nisu imali legitimitet da govore ni o većinskom raspoloženju dva naroda a kamoli cele BiH. Oni su danas u Kijevu izneli privatne stavove po pitanju sukoba koji traju u toj zemlji-, izjavio je Dodik za Srnu upitan da prokomentariše izjavu Bećirovića da je -iskazao podršku ogromne većine građana BiH herojskom narodu Ukrajine“. Dodik je istakao da je šteta što Bećirović u svom računanju nije bio do kraja tačan i precizan pa da kaže da on govori samo u ime 23 odsto BiH.

-Možda to stanovništvo koje su oni predstavljali nije pružilo podršku da se dodeli orden predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu. No, suština je da je stanovništvo Republike koja mu je orden dodelila bilo gotovo jednoglasno u podršci takvoj odluci-, naglasio je Dodik. On je ponovio da Republika Srpska ostaje neutralna kada je reč o sukobu u Ukrajini, ali i jasna da geopolitički potresi ne mogu da promene činjenicu da Republika Srpska sa Ruskom Federacijom ima dobre političke, ekonomske i kulturološke veze koje će se nastaviti i u budućnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter