Izvor: rt.rs
22.08.2023 u 21:32
4

SRBI VIŠE NISU U KOMBINACIJI: Bez srpskih stranaka u novoj vladi Crne Gore!

Predsednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović je na sednici rekao da ih je mandatar Milojko Spajić obavestio da koaliciju "Za budućnost Crne Gore" neće pozvati u vladu

Bošnjačka stranke (BS) će biti deo vlade, mandatara Milojka Spajića, odlučio je Glavni odbor te partije u Crnoj Gori, nakon što ih je Spajić obavestio da u vladu neće pozvati koaliciju „Za budućnost Crne Gore“ Andrije Mandića i Milana Kneževića, što je bio njihov uslov za saradnju.

Ponuda za ulazak u vladu bi značila da Bošnjačka stranka ima najmanje četiri resora u budućoj izvršnoj vlasti, prenose crnogorski mediji, ali napominju da ta informacija još nije potvrđena.

OGLASIO SE MILATOVIĆ IZ ATINE: „Grčka snažno podržava evropski put Crne Gore

Navode i da BS neće saopštiti koji su resori ponuđeni jer je takav dogovor sa mandatarom Milojkom Spajićem. Portal crnogorskog Javnog servisa navodi i da je, prema njihovim saznanjima, na večerašnjoj sednici Glavnog odbora BS saopšteno da koalicija „Za budućnost Crne Gore“ zasad nije u igri kada je u pitanju formiranje 44. vlade.

Predsednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović je na sednici rekao da ih je mandatar Milojko Spajić obavestio da koalaciju Mandića i Kneževića neće pozvati u vladu.

Podsetimo, predstavnici Bošnjačke stranke su na sastanku kod mandatara Milojka Spajića saopštili da ne mogu biti deo nove vlade Crne Gore, ako u njoj bude koalicija „Za budućnost Crne Gore“ (ZBCG).

Lider DNP-a Milan Knežević je ranije saopštio da koalicija „Za budućnost Crne Gore“ dosad nije dobila zvaničnu i konačnu ponudu za ulazak u vladu od strane mandatara Milojka Spajića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “SRBI VIŠE NISU U KOMBINACIJI: Bez srpskih stranaka u novoj vladi Crne Gore!”

  1. Samo ti Predsedniče nastavi da im praviš puteve, aerodrome, železnice. Malo smo im izgradili luku BAR, prugu B B, spasli ih od zemljotresa, izgradili im sve…. Ološ je to nezahvalni. Lengly ološ, braća šiptarska

    5
    0
    Odgovori
  2. Znači i vreme je da srbi traže nezavisnu državu crnu goru pri ustaškoj montenegro državi,po broju stanovnika pre je opština,oduzeti sve privilegije montenegrinima, ako će na more,poslati na lekarski pregled ,a muškarce na pasulja neke livade na vojnu obukupno 60 dana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter