Izvor: Informer/BSC Happy
30.04.2024 u 10:06
4

ŠTO UČINI JADAN MILOJKO? DODIK udario na CRNOGORSKOG PREMIJERA nakon izjave da će podržati REZOLUCIJU O SREBRENICI: „MILO je poražen, ali njegova politika ne“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je najava crnogorskog premijera Milojka Spajića da će podržati rezoluciju o Srebrenici moralno, politički i istorijski katastrofalna.

– Ako nisu vodili računa o stigmi koja se ovom rezolucijom nameće celom srpskom narodu, mogli su se bar zapitati kako će se osećati blizu 40 odsto državljana Crne Gore koji se izjašnjavaju kao Srbi – naveo je Dodik na platformi X.

On je ocenio da je Milo Đukanović poražen na izborima, ali da je nažalost pobedila politika koja je, kako je naveo, po pravilu na štetu Srba u Crnoj Gori.

Prethodno je nemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO Milan Nič izjavio da je tokom razgovora u Berlinu premijera Crne Gore Milojka Spajića pitao, između ostalog, o stavu njegove vlade o predloženoj rezoluciji o Srebrenici, a da je Spajić odgovorio da će Crna Gora podržati rezoluciju, ali je neće kosponzorisati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “ŠTO UČINI JADAN MILOJKO? DODIK udario na CRNOGORSKOG PREMIJERA nakon izjave da će podržati REZOLUCIJU O SREBRENICI: „MILO je poražen, ali njegova politika ne“”

  1. Gde izmisliste da je srpski narod počinio bilo kakvo zlo, sem u odbrani. Svedok sam dešavanja kako Potočarima i Bratuncu, tako i u Srebrenici. Bošnjaci su izazvali sukob u Srebrenici nakon paljenja Potočara i Bratunca gde su u noći napali, pobili i popaplili kuće, štale, obore… SVE što je srpsko. Na to je general Mladić samo rekao „za ovo će mi debelo platiti“… Nakon, što je MLADIĆ autobusima ispratio sve koji ne žele rat, a posebno žene, decu i starije osobe, otpočeli su sukobi srba i bošnjaka, za razliku šta se dešavalo i Srpskoj Krajini u Hrvatskoj gde su HRVATI trećinu srpskog naroda pobili, trećinu proterali a trećinu pokatočili. TO JE ISTINA 🙏🇷🇸🙏

    2
    0
    Odgovori
  2. Njegoš će ustati iz groba i pobeći u nepoznatom pravcu ,MILJANOV obrijao brkove i tumba se u grobu,od sramote.Čojstvo i junaštvo,jako za vas su šiptari moralna veličina.Dal ćeš ludi Srbine opet da gineš za ove blavore, jel ćeš opet da im daješ kuće i imanje po Srbiji ,stipendije na univerzitetu,jel ćeš opet da im izgradiš zemlju posle zemljotresa..???Nećeš bato,prc!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pod hitno,prekinuti diplomatske odnose,sa takvima ne vredi komunicirati.I bojkovati Crnogorsko primorje.Ima jedna izreka;šamar ne boli od komšije,nego od brata.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter