Izvor: Informer
30.04.2024 u 14:35
0

VOZOM KROZ SRBIJU ZA PRAZNIKE: Pogledajte posebne popuste i pogodnosti koje vam daje Srbijavoz

Praznici pred nama su idealno vreme da sa prijateljima i porodicom uživate u prirodnom bogatstvu i gastronomskim osobenostima različitih regija, kao i obilasku turističkih atrakcija i gradova u Srbiji. Iz tog razloga, Srbijavoz omogućava pogodnosti za svoje putnike u prazničnom periodu.

Srbijavoz saopštio je danas da će putnici za kupljene karte tokom prvomajskih i uskršnjih praznika preko aplikacije ili veb stranice tog preduzeća, pored redovnog popusta od pet odsto, dobiti i dodatnih 20 odsto na redovne cene.

Kako se navodi, putnici će ovaj popust ostvariti za karte onlajn kupljene u periodu od 30. aprila do 6. maja, za putovanja na relaciji Požega – Čačak – Kraljevo – Vrnjačka Banja – Trstenik – Kruševac – Stalać, kao i na relaciji Paraćin – Ćuprija – Jagodina.

Ovo je prilika da posetite japanski vrt i most ljubavi u zelenoj oazi Vrnjačkoj Banji, ili muzej voštanih figura i zoo vrt u Jagodini, da uživate u prirodnom i kulinarskom bogatstvu Ovčarsko-kablarske regije ili kulturnom i istorijskom nasleđu Kruševca i Trstenika. Krenite vozom u svoju avanturu kroz Srbiju!

Dodaje se da se dodatne informacije o redu vožnje i cenama karata mogu naći na sajtu Srbijavoz.rs ili u aplikaciji tog preduzeća koju koristi već više od 250 hiljada ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter