Izvor: happybsc
30.04.2024 u 16:43
0

KAPETAN DRAGAN OTAC DVE DEVOJKE: Iako imam tropjicu sinova, ljubav prema kćerima je nemerljiva

Rođen 1954. godine u Beogradu.

U zvaničnoj biografiji navodi se da je detinjstvo proveo u Beogradu, a da se sa 14 godina iseljava u Australiju zajedno sa majkom, bratom i sestrom.

„U Melburnu stiče australijsko državljanstvo i 1975. godine zvanično menja svoje ime u Danijel Sneden. Već tada je bio aktivni vojni rezervista i profesionalni fotograf. Na put oko sveta kreće 1983. svojom jahtom i tokom puta obilazi Tanzaniju gde dobija posao kao savetnik za bezbednost. Zatim, 1988. godine odlazi u SAD gde dobija pilotsku dozvolu. Kupuje svoj prvi avion sa šest sedišta i otvara školu za letenje i aviokompaniju u Jugoslaviji. U maju 1990. vraća se u Jugoslaviju gde je zbog svog puta oko sveta stekao status poznate ličnosti, i u Hrvatskoj i u Srbiji. Usluge njegove avio-kompanije koriste poznate ličnosti iz cele bivše Jugoslavije“, piše u biografiji.  U Jugoslaviju se vratio pred sam rat, a nedavno je govorio o tome kako je postao učesnik tih događaja, ističući da je „u Krajini u decembru 1990. godine zatekao užas“. U svom tom užasu i u okviru fonda koji je osnovao KEP upoznaje i vezuje se za dve devojčice koje je otrgao od užasa ratnog vihora.

  • Ja sam otac trojice bioloških sinova, ali uvek sam želeo da ima kćer, i kada su mi se rađali sinovi jer sam prisustvovao porođajima njih dvojice, a u vreme kada su rođeni nije se mogao znati pol. I tako tokom rata dve devojčice koje su tokom tih vremena ostale bez roditelja, smo doveli i u početku smestili u dom za decu bez roditelja. Ja sam ih posecivao, i pošto sam se  ja jako puno družio sa Vukom Bojovićem njih sam vodio vikendima u Zoološki vrt, i tako dovodio sam i u svoj dom i tako je pocelo tata tata i ja sam ostao tata, one su moje kceri bez obzira sto bioloski u njima tece neka druga krv. Kaže Vasiljković i dodaje da sa njima čak ima i bliskiji odnos nego što ga je ikada ostvario sa svojim sinovima.

Deca kapetana Dragana ne žele medijski da se eksponiraju, oni su prema njegovima recima uspesni u polsvima kojima se bave te je ovo bila jedna od retkih prilika da javnost sazna detalje koji nikada do sada nisu objavljeni u njegovoj zvanicnoj biografiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter