Izvor: vijesti.me
23.08.2023 u 18:07
2

VLADIMIR BOŽOVIĆ MOŽE U CRNU GORU: Bivšem Ambasadoru Srbije ukinuta zabrana ulaska – MUP PRIHVATIO odluku suda

Ministarstvo unutrašnjih poslova donijelo je istovjetnu odluku kao i Upravni sud koji je ranije poništio zabranu ulaska bivšem ambasadoru Srbije Vladimiru Božoviću u Crnu Goru. Iz MUP-a je potvrđeno da su donijeli rješenje, ali nisu naveli šta je njegov sadržaj.

Upravni sud (US) je početkom juna usvojio žalbu Božovića i poništio rešenje Ministarstva unutrašnjih poslova kojim je Božoviću, 30. septembra 2022. godine zabranjen ulazak u Crnu Goru jer je, kako su naveli, uvidom u evidencije koje vodi Uprava policije utvrđeno da postoje smetnje iz razloga nacionalne bezbednosti.

Iz Upravnog suda  su tad saopštili da je utvrđeno da u rešenjima upravnih organa nije pojašnjeno zbog kojih razloga tužilac predstavlja smetnju po unutrašnju bezbednost, odnosno što je razlog da se tužiocu zabrani ulazak na teritoriju Crne Gore.

MUP je drugostepeni organ i on sada odluku dostavlja Upravi policije.

Potvrđeno je i da je Božoviću dostavljena odluka MUP-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VLADIMIR BOŽOVIĆ MOŽE U CRNU GORU: Bivšem Ambasadoru Srbije ukinuta zabrana ulaska – MUP PRIHVATIO odluku suda”

  1. Jel sad, mi u Srbiji, treba da „mašemo repom“!? Zamisli, „velika sila“ crna gora, ukinula zabranu ulaska ambasadoru Srbije! Kako su oni „veliki i moćni“ a nas su „pomazili po glavi“!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jel sad, mi u Srbiji, treba da „mašemo repom“!? Zamisli, „velika sila“ crna gora, ukinula zabranu ulaska ambasadoru Srbije! Kako su oni „veliki i moćni“ a nas su „pomazili po glavi“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter