Izvor: Kurir.rs
23.08.2023 u 18:03
1

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA NA NOVOM, VELELEPNOM STADIONU U LESKOVCU: Vučić u poseti novoizgrađenom stadionu „Dubočice“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će u Leskovcu posetiti novoizgrađeni stadion „Dubočice“.

VUČIĆ UZ BREGOVIĆA: Oštra reakcija na zabranu ulaska!

Predsedništvo Srbije i lokalna samouprava Leskovac su najavili da će Vučić u 19.00 časova doći na stadion zvanično otvoren prošlog ponedeljka utakmicom 3. kola Prve lige Srbije fudbalera „Dubočice“ i „Novog Sada“.

Predsednik Srbije ranije je u više navrata najavljivao da će prisustvovati otvaranju stadiona u Leskovcu, a prošle nedelje je za Radio-televiziju Srbije (RTS) odlaganje svečanog otvaranja obrazložio problemima s „hibridnom travom“ na terenu.

– Predivan je stadion, završili smo ga još u februaru, ali nas ubi ta hibridna trava što smo sad nameštali i Partizanu da mogu da igraju, da nemaju onu zemljicu ispred golmana. To je sve uradio Fudbalski savez Srbije uz podršku UEFA, nije palo s neba – rekao je tada Vučić.

Dodao je da je stadion u Leskovcu „nacionalni stadion koji pripada državi Srbiji“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA NA NOVOM, VELELEPNOM STADIONU U LESKOVCU: Vučić u poseti novoizgrađenom stadionu „Dubočice“”

  1. Sami ste rekli gospodine Vucicu da cete nesto u vidu saveta kazati Zelenskom u vezi globalista , kako nastupaju , da traze prvo ono sto imamo ispod zemlje a i na zemlji pa tako sigurno trazi Viola Kramen litijum , da nam mazne naše blago, ako treba da kopami litijum nećemo ga dati nikome sem nama, mi bi smo ga trebali iskopavati isključivo mi , malo po malo , za početak neka služi u medicinske svrhe jer ima i tu upotrebu a posle kada se izveštimo i napravimo automobil elektro onda da stavljamo i baterije , svaka ima po osam kg, litijuma ali postoji problem kako su izgoreli oni silni novi eleketrični auotomobili na onom ogromnom brodu u sred mora to je zbog velike vlage jer litijum reaguje na vlagu , sta cemo onda a tu je i sumpor ………………., koji je jako stetan za okolis dok se litijum vadi , da sacekamo jos malo da vidimo dal ce se jos neki brod zapalati sa elektroautomobilima ili da se ne desi nesto slicno ..

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter