Izvor: Kurir.rs
05.04.2024 u 15:33
0

OČEKUJE NAS VELIKI SPEKTAKL: Poznato gde će se igrati FINALE Kupa Srbije u fudbalu

Ljubitelji fudbala u lozničkom kraju možda će imati nesvakidašnju prilike da u svom gradu, 23. maja, gledaju ‘’večiti derbi’’.

Toga dana biće igrano finale Kupa Srbije, a borba za trofej našeg najmasovnijeg takmičenja treba da bude odigrana na terenu lozničkog stadiona ‘’Lagator’’, potvrđeno je iz dobro obaveštenih izvora.

Za sada o tome nema zvanične informacije, ali ukoliko dva najuspešnija srpska kluba odigraju kako se očekuje eto Zvezde i Partizana na ‘’Lagatoru’’. Kup Srbije stigao je do četvrtfinalna u kome se naredne srede, 10. aprila, sastaju Partizan-Voždovac, Crvena zvezda-OFK Vršac, Čukarički-Vojvodina, a dan kasnije igraju Radnički 1923-Novi Pazar.

Podsetimo, loznička fudbalska lepotica je jedini od tri novosagrađena stadiona u Srbiji na kome su tribine u dva nivoa, ima nešto više od osam hiljada stolica i građen je po UEFA 4 standardu potrebnog za dobijanje licence za igranje međunarodnih utakmica. Stadion ima dva semafora, pokrivene sve tribine, a ukupna bruto izgrađena površina objekta je oko 27.000 metara kvadratnih.

Takmičarske utakmice u Srpskoj ligi ‘’Zapad’’ na ‘’Lagatoru’’ igra Loznica, a nije nemoguće da se ovde sastanu večiti rivali, ukoliko ne kiksnu pre finala, što bi bio pravi fudbalski praznik u Podrinju, ali i za navijače iz susedne Republike Srpske.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter