Izvor: kurir
16.02.2024 u 13:38
0

DILEME VIŠE NEMA: Poznato u KOM TERMINU će se odigrati 172. večiti derbi! Evo kada fudbaleri Zvezde i Partizana izlaze na teren!

Dileme više nema - poznato je u kom terminu će se odigrati 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Utakmica je na programu u subotu 9. marta od 17 časova na Marakani, potvrdili su čelnici Superlige.

 

Večiti derbi srpskog fudbala uvek sa sobom nosi veliku dozu uzbuđenja na obe strane Topčiderskog brda, bez obzira na to da li o bilo čemu odlučuje. Kakvo je uzbuđenje kada je bodovna razlika minimalna, a šampionska trka krajnje neizvesna, najbolje već sada osećaju potencijalni akteri predstojećeg 172. večitog derbija, kao i navijači.

Osećamo i mi, jer smo zatrpani pitanjima o tačnom terminu ovog velikog okršaja na stadionu „Rajko Mitić“.

DULJAJ ISTIČE DA JE POBEDA PRIORITET: Pred IMT, cilj zadržati prvo mesto

Izabranici Vladana Milojevića i Igora Duljaja sastaće se u subotu 09. marta 2024. godine na našem najvećem stadionu, a meč će početi u 17.00 časova.

Domaćin u ovom duelu, ekipa Crvene zvezde, trenutno zauzima 2. mesto na tabeli sa 49 bodova na svom kontu. Gostujući Partizan u ovom trenutku zauzima 1. mesto sa 50 osvojenih bodova. Liderska pozicija na kraju preliminarne faze odrediće i to ko će biti domaćin njihovog narednog duela, što ovom susretu daje dodatni značaj u borbi za šampionski trofej – stoji u saopštenju Superlige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter