Izvor: sk
20.04.2024 u 20:47
1

ŠOK IZ PARTIZANA Crno-beli neće igrati derbi u Kupu!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana u 32. kolu Superlige Srbije na svom stadionu – 3:2

Gledali smo kvalitetan večiti derbi, jedan od najboljih u proteklih nekoliko godina, možda čak i u ovom veku, ali je utisak da će se na kraju, gotovo kao po običaju – pričati o sudijama.

 

Partizan neće igrati Kup utakmicu! Sramni sudija, koji je pokrao i uništio ‘večiti derbi’, uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Ilić već odredrediti rezultat„, stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Nešto kasnije, stigla je i dopuna Partizanovog stava:

Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOK IZ PARTIZANA Crno-beli neće igrati derbi u Kupu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter