Izvor: HAPPBSC
24.04.2024 u 14:02
3

DODIK U SANKT PETERSBURGU: RS direktno izložena pritiscima i pod stalnim sankcijama SAD

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Sankt Peterburgu da je RS pod stalnim sankcijama Sjedinjenih Država i da je direktno izložena pritiscima.

„Republika Srpska je direktno izložena pritiscima i pod stalnim je sankcijama SAD, a mi pronalazimo načine da se izborimo sa tim problemom“, rekao je Dodik na Bezbednosnom forumu u Sankt Peterburgu.

On je ocenio da u budućnosti treba očekivati i sajber napade na državne sisteme i institucije i da treba pronaći rešenja za to.

„Potrebna je i dodatna zaštita dece i omladine od sadržaja na internetu. Mi u RS smo studiozno pristupili ovom problemu i ovaj problem zahteva dodatnu zaštitu“, kazao je Dodik, prenela je RTRS.

Učesnicima foruma, putem video linka, obratio se ruski predsednik Vladimir Putin, koji je istakao da svi nalogodavci, sponzori i organizatori terorističkog napada u „Krokus siti holu“ kod Moskve moraju biti identifikovani i kažnjeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “DODIK U SANKT PETERSBURGU: RS direktno izložena pritiscima i pod stalnim sankcijama SAD”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter