Izvor: tanjug
31.08.2021 u 07:57
0

DODIK: Zbog Šmita ne idem na samit „Brdo- Brioni“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da neće prisustvovati predstojećem samitu „Brdo-Brioni“, jer je na skup pozvan i Kristijan Šmita koji se, kako je Dodik rekao, predstavlja kao visoki predstavnik u BiH.

VAŽNO: 

BURNO U CRNOJ GORI! Mandić u ĆIRILICI: Kampanja je poprimila dramatičnu notu, a Milo Đukanović ne želi da preuzme odgovornost!

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Da li će se održati ustoličenje mitropolita Joanikija? Zašto je Crna Gora podeljena zemlja? Kako se u Srbiji postupa sa kršiocima zakona?

VELIKO PRIZNANJE: Ulica u Paraliji dobija ime Dragana Markovića Palme (GALERIJA)

„Pašće krv u Crnoj Gori, poručio je Nenad Čanak u emisiji „POSLE RUČKA“ na TV HAPPY!

Dodik je rekao da Slovenija ima pravo da odlučuje koga će pozvati, ali je ponovio tvrdnju da se Šmit lažno predstavlja kao visoki predstavnik.

PROČITAJTE JOŠ: 

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MUŠKARCA IZ PRIJEPOLJA: Oštetio budžet države za 4.734.414 dinara!

KOMBINOVANI MODEL NASTAVE: Školska godina počinje u skladu sa epidemiloškim merama!

U „TELEMASTERU“ NA TV HAPPY: Iz Izraela stižu najnovije informacije o četvrtom talasu korona virusa!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Evo kakvo nas vreme očekuje!

Godišnji 16. Bledski strateški forum biće održan na Bledu sutra i u četvrtak, 1. i 2. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter