Izvor: Happy BSC
28.12.2020 u 00:33
0

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE, PORUKE PRISTIŽU: Dodik gledao FAMOZNU UTAKMICU, a evo šta narod PORUČUJE (FOTO)

Zdravstveno stanje predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika je stabilno, on se oseća dobro i pod stalnim je nadzorom konzilijuma, pa je gledao utakmicu koja ga nipošto nije ostavila ravnodušnim.

Podrška je pristizala sa svih strana, a društvene mreže su se usijale.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Igokee (85:65) u meču 12 . kola ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOK ZA NERVNI SISTEM: Novi simptomi Kovida 19, OVO najčešće osećaju mladi!

U SRCU ŠUMADIJE, NA OSTATKU UGAŠENOG VULKANA: Srpsko selo imalo više stanovnika od Londona, mnogi hteli da ga OSVOJE (VIDEO)

U SRBIJU STIŽE OLUJNI VETAR! Vreme se brzo menja, a pogledajte šta nas OČEKUJE do kraja godine

POTVRĐENO: Nemanja Gordić više nije košarkaš Partizana

Na terenu smo uglavnom videli dominaciju ekipe iz Republike Srpske koja bila veoma precizna i u šutevma za tri poena, ali u šutevima za dva poena.

Beogradski tim nikako nije mogao da pronađe pravo rešenje kako da “uguši” fantastičnu igru Igokee.

Prvi meč Dejana Radonjića po povratku na klupu Crvene zvezde počeo je na najgori mogući način, a domaća ekipa je na poluvreme otišla sa prednošću od 22 poena razlike (50:28)

Jedini loš faktor u igri Igokee su neprecizna slobodna bacanja ali ipak to nije previše uticalo na njih.

U nastavku igre Igokea je nastavila jakim tempom, za koji Zvezda nije imala odgovor.

Tim iz Republike Srpske je do kraja meča svom protivniku davao do znanja da su u meč ušli kako bi pobedili, ulazili su šutevi u koš kao od šale.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter