Izvor: Happy BSC
28.12.2020 u 01:10
0

HEPI EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Dodik u Kliničkom centru Banjaluka gledao važnu utakmicu, ovako je reagovao (FOTO)

Jutros je u Banjaluci osvanuo pano, na kome Banjalučani daju podršku Miloradu Dodiku Srpskom članu Predsedništva BiH, da ozdravi i izdrži bitku sa koronom.

Vest je odjeknula širom Republike Srpske i regiona, a u toku dana njihovoj komisiji i predsedniku Miloradu Dodiku, stigla je nova podrška i pojavio se novi pano, na kome je slika Milorada Dodika, sa porukom „Jači nego ikad ! i „Džaba ste se veselili“… Ovo je na Fejsbuku objavio Glas Laktaša.

O OVOME SE PRIČA:

LANČANI SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Jezive scene kod skretanja za Rušanj

HEROJI TIRŠOVE: Doktori novom metodom otklonili tumor na jetri petomesečne bebe!

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Još 2.693 obolelih, 47 ljudi preminulo

U komentarima ispod slike evo sta pisu ljudi…Miloradu Dodiku da brzo ozdravi ,stigla je podrska i sa Romanije i iz drugih krajeva Republike Srpske… Kako je danas saopsteno iz Klinickog centra Banjaluka, Milorad Dodik je zdravsteno stabilan i dobro se oseća. Za podršku Banjalučana i građana saznao je i Milorad Dodik, koji je jos na lečenju u Klinčkom centru Banjaluka, a Happy ima ekskluzvnu informaciju da je Dodik večeras u Kliničkom centru Banjaluka u sobi  gledao derbi košarkasku utakmicu između Crvene Zvezde i Igokee, i da se obradovao pojedi njegovog kluba „Igokee “ u kome je dugo igrao i bio specijalista za trojke ,pre nego se poceo baviti politikom. Ovo je prvi put da Milorad Dodik nije bio na utakmici u dvorani u Laktašima kad dolazi Crvena Zvezda koja u Laktašima uvek važi za favorita.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter