Izvor:
06.12.2016 u 01:18
0

Hitno prevezena u bolnicu: Bivši direktor RAR-a brutalno pretukao ženu!

Motiv napada je, kako mediji prenose, bio novčani dug napadnute žene.

Bivši direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća RS uhapšen je zbog sumnje da je bejzbol palicom pretukao 52-godišnju sugrađanku.

Banjalučka policija je potvrdila da se napad se dogodio jutro oko sedam časova u podzemnoj garaži zgrade u ulici Svetozara Markovića u Banjaluci i da je napadač uhapšen samo par minuta nakon prijave.

"Zbog sumnje da ju je povredio, uhapšen je S. M. (56) iz Banjaluke, dok je žena prevezena u Univerzitetski klinički centar RS na dalje lečenje. Policijski službenici izvršili su uviđaj i izuzeli sve predmete i tragove, bitne za rasvetljavanje navedenog događaja", rekla je portparolka Centra javne bezbednosti Banjaluka Marija Markanović.

Prema pisanju medija, motiv napada je bio novčani dug napadnute žene.

Ona je navodno od njega kupila stan u spornoj zgradi, ali mu nikada nije isplatila celokupan iznos. Nakon što u više navrata nije uspio da naplati dug, S. M. je odlučio da je napadne.

U jutarnjim časovima sačekao je pored njenog automobila u podzemnoj garaži zgrade i kada je žena krenula na posao, on je nasrnuo na nju i brutalno je izudarao bejzbol palicom.

Posle toga je pokušao da pobegne. Nekoliko stanara krenulo je za njim, a ubrzo je došla i policija i uhapsila ga.

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci napad je kvalifikovan kao teži oblik iznude.

Bktvnews
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter