Izvor: Kurir
14.02.2024 u 16:04
0

HOROR U TIVTU: Držao ženu zaključanu, silovao je, a potom je usledio šokantan obrt!

Policija u Tivtu rasvetlila je krivična dela protivpravno lišenje slobode i silovanje, izvršena na štetu jedne žene, te uhapsila tridesetogodišnjeg osumnjičenog.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, žena je 10. februara je došla u tivatsku policiju i prijavila povrede zadobijene nasilnim putem.

-Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje lekarske pomoći. Radom na ovom predmetu policija je došla do sumnje da je oštećena, 9. februara u večernjim časovima, u mestu Dobrota u Kotoru, protivpravno lišena slobode, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gde je nad njom izvršeno krivično delo silovanje- navode u policiji.

Dodaju da je ona narednog dana uspela da se oslobodi i pobegne iz pomenutog objekta, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaj.

-Nakon lekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana je na ukazivanje dalje lekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor gde su joj konstatovane lake telesne povrede- naglašavaju u UP.

NEVIĐENI SKANDAL! Hrvati SPALILI lutke sa likom Vučića i Putina: Samo gledajte OVO (VIDEO)

Kako ističu, službenici Stanice kriminalističke policije Odeljenja bezbednosti Tivat su u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzeli intenzivne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te identifikovali i uhapsili E.S. (30) koji se sumjniči za gore pomenuta krivična dela.

-Njemu je nakon privodjenja postupajućem tužiocu određeno zadržavanje do 72 sata- zaključuju u UP.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter