Izvor: Tanjug
26.10.2022 u 15:55
0

Hrvatski premijer Andrej Plenković negirao je navode da je Rusima nuđena isporuka motora za helikoptere preko Hrvatske!

Hrvatski premijer Andrej Plenković negirao je navode da je Rusima nuđena isporuka motora za helikoptere preko Hrvatske.

„To nije moguće“, rekao je Plenković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje o zaključcima u izveštaju bezbednosne agencije da nema dokaza da Rusi finansiraju opoziciju, Plenković je upitao „ko je uopšte izjavio da opoziciju neko plaća“.

„Jesam li ja ikad rekao da iko ikoga plaća? Ono što je jako važno, to se videlo pre tri dana, imate situaciju gde je deo opozicije, deo institucija peva ruski narativ. Pa nije to nešto što ne možete da pročitate, to vidite, to se stalno događa. A ne znači to da neko nekoga plaća“, rekao je premijer novinarima u Koprivnici, preneli su hrvatski mediji.

DEVOJČICA PRETUKLA MAJKU U 3 UJUTRU JER JOJ JE ISKLJUČILA INTERNET: Brutalan slučaj koji je zgrozio region!

Ako, kazao je, imate opoziciju koja se do 24. februara protivila deklaraciji sabora o Ukrajini, a onda je usledilo prosvetljenje i odjednom su bili za deklaraciju.

Rekao je i da ga ne zanima šta SOA misli o onome što on govori, jer, kako je rekao, donosi političke sudove.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter