Izvor: ALO
01.08.2021 u 17:24
0

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U BANJALUCI: Majka pronašla četvorogodišnju ćerku mrtvu u automobilu!

Četvorogodišnja devojčica, pronađena je mrtva u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banjaluke, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla od tolpotnog udara, odnosno usled ekstremnog pregrevanja tela.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci navode da je devojčica u subotu oko 16.30 časova, bez znakova života, zatečena u parkiranom automobilu u dvorištu porodične kuće u zaseoku Dragičivići.

VAŽNO:

OTKRIVEN MOTIV BELIVUKOVOG NAPADA U „VIKEND JUTRU“: Oni na izborima ne mogu pobediti, osim ako ne LIKVIDIRAJU VUČIĆA!

PREDSEDNIK VUČIĆ: „Otvoreni Balkan“ je ISTORIJSKI KORAK ZA REGION – nada, odgovornost i obaveza za bolju budućnost!

NOVE LIKVIDACIJE KLANA BELIVUKA: Pri kraju veštačenje i prikupljanje materijalnih dokaza!

LINTA: Neće biti trajnog mira na prostoru bivše Jugoslavije, dok god HRVATI NE OSUDE GENOCID NAD SRBIMA!

Kako saznajemo, devojčicu je u vozilu pronašla majka, koja je u sedmom mesecu trudnoće. Šokirana žena pokušala je da je reanimira dete i pozvala je Hitnu pomoć koja je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt.

U selu je navodno u vreme tragedije majka u kući uspavljivala mlađe dete – sina. Kao i svakog dana devojčica je u to vreme odlazila u kuću babe i dede, koja je 50 metara udaljena od njihove. Tako je bilo i ovaj put, ali se devojčica navodno iskrala i otišla da se igra. Iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i pesak, ona je navodno ušla u otključano vozilo u kome se igrala i preminula od toplotnog udara.

– Kada se mlađe dete probudilo majka je otišla po devojčicu i tek tada je shvatila da ona nije u kući roditelja njenog supruga. Krenula je da je traži i zatekla ju je u automobilu, bez znakova života – kaže izvor medijima.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se devojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je tačno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu.

– Da bi došlo od smrtnog ishoda na visokoj temperaturi je morala da provede najmanje dva sata – kaže dobro upućeni izvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter