Izvor: KURIR
12.04.2024 u 13:24
1

LICE SA POTERNICE: Na aerodromu u Crnoj Gori priveden državljanin Izraela, na teret mu se stavlja ozbiljno KRIVIČNO DELO

Juče su policijski službenici Sektora granične policije na graničnom prelazu Aerodrom Tivat vršili graničnu kontrolu putnika na letu Tel Aviv – Tivat, kojom prilikom je kontrolisan i S.E.N. (39), državljanin Izraela.

Policijski službenici su utvrdili da je za S.E.N. raspisana međunarodna poternica NCB Interpol-a Wiesbaden.

On se potražuje zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevara izvršena od strane grupe lica u produženom trajanju sa ciljem sticanja protivpravne koristi, na teritoriji Savezne Republike Nemačke.

Izvršene su provere posredstvom NCB Interpol-a Podgorica, kojima je potvrđen identitet lica i da je u odnosu na to lice na snazi crvena interpolova poternica.

S.E.N. je upućen Sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici radi određivanja ekstradicionog pritvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LICE SA POTERNICE: Na aerodromu u Crnoj Gori priveden državljanin Izraela, na teret mu se stavlja ozbiljno KRIVIČNO DELO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter