Izvor: TANJUG
16.05.2020 u 09:39
0

MANDIĆ PORUČIO: Narod želi da se litije nastave

 Lider opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta Andrija Mandić rekao je jutros, nakon puštanja na slobodu vladike Joanikija, da je volja naroda u Crnoj Gori da se protestne litije nastave, jer, kako je naveo, puštanjem vladike nije rešena kriza u kojoj se Crna Gora nalazi nakon usvajanja spornog zakona o slobodi veroispovesti.

– Pušten je vladika i to je dobro, ali nema rešenja za krizu u kojoj je Crna Gora. Problem je nastao kada je usvojen Zakon o slobodi veroispovesti, 26. decembra prošle godine, a obrise krize vidimo i prilikom hapšenja vladike Joanikija –  kazao je Mandić za medije i dodao da su građani sinoć jasno poslali poruku – „hoćemo litije“.

PRIČE ZA NEVERICU

UPOZORENJE! SPLAČINE! Pogledajte đubrište koje jedemo kao zdravu hranu! (VIDEO)

POTEZ ZA GINISA! Saznao da ga devojka vara pa joj piredio iznenađenje (VIDEO)

KUĆNI LJUBIMCI U OPASNOSTI! Tri mačke i pas pozitivni na Covid-19!

AMERIKA UVELA NOVE SANKCIJE KINI! Opet na udaru Huavej

PROMENITE ODNOS PREMA ISHRANI: Zdrav način za MRŠAVLJENJE se pokazao kao EFIKASAN!

Kaže da je „volja naroda“ da se one nastave, ali da su organizatori predstavnici SPC u Crnoj Gori i crkveni velikodostojnici.

On je ponovio svoja uverenja da crnogorska vlast zloupotrebljava epidemiju na način da, kako tvrdi, iako u Crnoj Gori više nema nikog zaraženog, vlast ne želi da je prekine, „očekujući da će se litije nastaviti, a protest građana biti još snažniji“.

Mandić je naveo da niko ne može da predvidi šta će se dešavati u Crnoj Gori u narednom periodu.

Povodom današnjeg video-konferencijskog razgovora predstavnika Srba iz Crne Gore sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem, Mandić je rekao da je važno iskazivati solidarnost u srpskom narodu jer se, kako navodi, tako najbolje možemo braniti.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter