Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
29.11.2023 u 18:51
0

MILAN KNEŽEVIĆ PROTIV: „DPS namerno opstruira, protiv sam odlaganja popisa“

Poslanik koalicije Za budućnost Crne Gore i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević je rekao večeras da se izjasnio protiv novog odlaganja popisa stanovništva.

Milan Knežević je nakon sastanka sa premijerom Milojkom Spajićem, rekao je da se izjasnio da je protiv jer smatra da DPS namerno opstruira i zloupotrebljava vreme za dijalog.

– Izazašli smo im u susret od softvera do popisnih komisija, raspisali smo nove oglase da bi se prijavili njihovi članovi… Žele da ovaj proces odvlače u nedogled kako bi se ušlo u novu godinu. DPS u ovom trenutku je verovatno najanticrnogorska partija – rekao je Knežević.

Očekuju, kako je dodao, da u DPS-u prevladaju „zdrave snage, kojih ima“.

– Jasno je da celim procesom upravlja Milo Đukanović i da on opstruira tako što šalje kolegu Živkovića i ostale pregovarače da opstruiraju proces – istakao je Knežević, preneo je portal RTCG.

Očekuje se da će se nakon sastanka sa parlamentarnom većinom javnosti obratiti premijer Milojko Spajić, koji je spreman da napravi još jedan ustupak opoziciji i odloži popis za 3. decembar.

PODGORICA SPREMNA ZA DUGOTRAJAN PROCES: Popis stanovništva bi trebalo da počne sutra

Spajić je ranije danas rekao da, ako parlamentarna većina ne prihvati njegov predlog o dodatnom odlaganju, popis stanovništva u Crnoj Gori će početi sutra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter