Izvor: Tanjug
30.08.2021 u 08:20
0

MILANOVIĆ: Hrvatska je u EU zbog slobode i novca

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je kako je Hrvatska u Evropskoj uniji „da bi joj bilo bolje, da ima sigurnost, slobodu, ali i novac“.

VAŽNO: 

POŽAR NA AUTOKOMANDI! Gori teretana!

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

MINISTAR VULIN PORUČIO: Dok Srbiju vodi predsednik Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana

„Mi smo mnogo toga dali materijalnog, odrekli smo se dosta stvari da bismo ušli u Evropsku uniju. Nama je ipak ispred svega naša domovina. Hrvatska je dom svih nas, svi smo u njoj ravnopravni, a u Evropskoj uniji smo zato da bismo od toga imali koristi, da nam bude bolje, da imamo više sigurnosti i slobode. I da, na kraju da imamo novac“, poručio je Milanović u nedelju tokom posete Opštini Vir.

Dodao je da je prošlo osam godina od ulaska Hrvatske u EU, da je tih osam godina bilo teško, ali da se Hrvatska uhodava.

Govorio je i o iznosu koji je Hrvatska uspela da iskoristi i naplati iz Evropske unije – „više od 40 milijardi kuna“ (oko 5,5 milijardi evra), ocenivši kako to zvuči puno, ali da je ustvari malo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter