Izvor: Tanjug
29.04.2023 u 18:25
0

MILANOVIĆ STRAHUJE ZA HRVATE: Odluka OVOG ČOVEKA može da bude vrlo OPASNA!

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da bi odluka visokog predstavnika u BiH kojom je deblokirano formiranje vlasti u Federaciji, dugoročno mogla da bude opasna za Hrvate.

-Dugoročno, ako postane presedan, opasna je. Ne pomaže ako kažete ali ovo se primenjuje samo jednom- izjavio je Milanović.

TRESE SE HRVATSKA: Zemljotres kod Rijeke! (FOTO)

Dodao je da će visoki predstavnik Kristijan Šmit jednog dana otići iz Bosne i Hercegovine, ali da će problemi u toj zemlji ostati.

Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH, nakon višesatne rasprave, izglasao je juče formiranje nove Vlade FBiH, glasovima 51 predstavnika stranaka okupljenih oko Trojke i HDZ-a, uz jednog uzdržanog poslanika i dva protiv.

Tom činu prethodili su protesti ispred zgrade parlamenta, gde su se okupili građani kako bi izrazili nezadovoljstvo Šmitovim odlukama i formiranju vlasti na ovakav način.

Sednica je bila prekidana više puta, a nastavljena je nakon što su je napustili predstavnici Demokratskog fronta, što su nešto kasnije učinili i zastupnici SDA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter