Izvor: INFORMER.RS
27.08.2023 u 16:46
1

NARODNO VESELJE NA MANJAČI: Dodik dohvatio mikrofon, ore se pesme Baje Malog Knindže! (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik zapevao je na Kočićevom zboru na Manjači. Kao i uvek. Nakon svečane akademije, kojoj su prisustvovali i najviši zvaničnici Republike Srpske, usledilo je tradicionalno narodno veselje.

On je pevao pesmu „Čuvaj mi se sine“, ali i „Republika Srpska“ dok su ljudi oko Dodika držali tri prsta i veselili se uz glas predsednika RS.

Obe pesme su od Baje Malog Knindže. Upravo s njim se Dodik pre dva dana susreo i na Tviteru objavio fotografiju uz opis:

– Uvijek je prijatno susresti se sa Bajom Malim Knindžom, čije pesme su kod našeg naroda postale sastavni deo svake dobre proslave – napisao je Dodik tada.

DODIK SE NE DELI NJIHOVO MIŠLJENJE: Bećirović i Komšić u Kijevu izneli privatne stavove ZELENSKOM- Srpska ima sjajnu saradnju sa RUSIJOM

Na Kočićevom zboru su i Vlado Đajić, Sanja Vulić, Mladen Ilić, Momčilo Antonić… Po dolasku Dodika je dočekao gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NARODNO VESELJE NA MANJAČI: Dodik dohvatio mikrofon, ore se pesme Baje Malog Knindže! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter