Izvor: Blic
31.12.2023 u 14:16
2

OKUPALI SE, POPILI RAKIJU, PA LEGLI U KREVET: Majka, ćerka i sin do detalja isplanirali da zajedno odu u smrt, jezivi detalji tragedije kod Prijedora

Nezapamćena porodična tragedija koja je potresla meštane Novog Grada i Prijedora, izazvana je bolom i tugom koju su majka, ćerka i sin nosili u sebi više od pola godine. Da je dvostruko ubistvo i samoubistvo bilo isplanirano do najsitnijeg detalja najbolje govore detalji iz istrage.

Z.Z, njena ćerka Lj. K i sin Ž.Z, pronađeni su juče nakon što je Ž.Z ubio majku i sestru u porodičnoj kući u mestu Novi Grad. Pre smrti njih troje su napisali sedam pisama, ostavili tri kovčega, kao i brojeve kartica i novac za kupovinu cveća, te i troškove same sahrane.

Posebno emotivno je bilo pismo u kojem su ostavili 200 km (100 evra) za kupovinu cveća za ćerku i sestru koja je preminula od leukemije u 34. godini u maju 2023, zbog čega su se prema pisanju ATV-a i odlučili na tragičan čin.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD PRIJEDORA: Cela porodica izvršila SAMOUBISTVO, region U ŠOKU!

Jedno od pisama namenili su i njenom momku.

Pre smrti se okupali, lepo obukli, popili po rakiju i legli u krevet

U pismima su naveli i radnje koje će biti učinjene pre ubistva i samoubistva.

– Detaljno su opisali šta će sebi učiniti i kako… Napisali su čak da će neposredno pre tragičnog čina popiti po rakiju, a tokom uviđaja na stolu su pronađeni flaša s rakijom i tri čašice. Prethodno su se istuširali, presvukli u čistu odeću… Zatim su legli u krevet i skončali onako kako su i naveli – pojašnjava izvor iz istrage.

Ovaj tragični slučaj šokirao je sve istražioce, jer ni oni najiskusniji ništa slično nisu videli u svojim karijerama… Iznenadili su ih i detalji na koje je ova porodica obraćala pažnju pre tragičnog čina.

Vrata zaključali tako da se mogu otključati spolja

– Iznutra su zaključali ulazna vrata, a ključ su izvukli do pola brave kako bi se mogla otključati spolja. I na to su mislili budući da su drugi ključ ostavili ispred ulaznih vrata – otkriva izvor iz istrage.

Komšija ove porodice rekao je za ATV da ništa nije slutilo na tragediju.

– Policija se raspitivala po komšiluku da li je iko od nas bilo šta vidio i čuo. Zanimalo ih je da li se ova porodica nekome poverila i da li su komšijama išta pričali o onome što su planirali da učine – rekao je komšija.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja i bez knjižice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OKUPALI SE, POPILI RAKIJU, PA LEGLI U KREVET: Majka, ćerka i sin do detalja isplanirali da zajedno odu u smrt, jezivi detalji tragedije kod Prijedora”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter