Izvor: kurir
02.10.2023 u 15:31
0

ONI SU PREUZELI MONSTRUMOVO TELO: Ubica iz Gradačca biće konačno sahranjen

Telo monstruma iz Gradačca Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, ali je novost da je porodica podnela zahtev za njegovo preuzimanje kako bi ga sahranili.

Ovu informaciju za portal potvrdio je danas direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.ž Kako je rekao, trojica stričeva Sulejmanovića podnela su zahtev da sahrane Nermina i sada se čeka odluka Opštine Gradačac.

SIN POSLANIKA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA INSPEKTORA: Postoje dve verzije zločina, isplivali detalji mračne prošlosti privedenog mladića

„Čeka se samo da vide gde će ga sahraniti, na koje grobno mesto“, rekao nam je Latifagić, prenosi Naredne sedmice navršiće se dva meseca od stravičnog zločina koji je potresao BiH.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović je na društvenim mrežama prenosio ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović, dok je svemu tome, u lokvi krvi, svedočila njihova beba. Osim nevenčane supruge, usmrtio je i Denisa i Đengiza Ondera, a ranio je tri osobe.

Nizama Hećimović je nekoliko dana pre ubistva tražila mjere zabrane za Nermina Sulejmanovića, no Opštinski sud u Gradačcu je odbio taj zahtev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter