Izvor: Tanjug
05.01.2021 u 15:09
0

OTAC TROVAČ! Pokušao da ubije bivšu ženu i ćerku krofnama!

Tridesetdvogodišnji slovenački državljanin iz Celja suočava se sa optužbama za pokušaj trovanja krofnama svoje bivše partnerke i njihove šestogodišnje ćerke, kao i za pretnje upućene njima, za šta mu preti i više od 15 godina zatvora, izvestili su danas novine „Dnevnik“ i „Večer“.

SVE O KORONI

POČELA VAKCINACIJA U VOJNOJ BOLNICI NA KARABURMI: KOMANDANT IVO U PRVIM REDOVIMA (FOTO)

TUGA! PREMINUO MLAD ANESTEZIOLOG: Lep, nasmejan, dobar čovek… nije pobedio

POBEDNIK! Milorad Dodik izašao iz bolnice, obratio se narodu (VIDEO)

U KLINIČKOM CENTRU VOJVODINE I DALJE TEŠKA SLIKA: Veliki broj kovid pacijenata u KCV se BORI ZA ŽIVOT na respiratorima

On je u pritvoru od 7. oktobra, a pritvor je produžen do 6. januara zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, prenosi STA.

Kako prenose mediji 32-godišnjak se tereti za dva pokušaja ubistva na zloban i podmukao način, za šta mu preti najmanje 15 godina zatvora. Takođe mu preti novčana kazna ili kazna do šest meseci zatvora zbog pretnji.

PROČITAJTE JOŠ

Miloš Teodosić MVP Evrokupa!

KAKVA TERETANA, SVI NA KLIZANJE Svi benefiti zabavne zimske aktivnosti

BELI SPORT ZAVIJEN U CRNO: Novakov trener tuguje!

ODRŽAVANJE LICA U ZIMSKOM PERIODU Ovo su tajne za negovanje lepote

Policija je saopštila da je muškarac već ranije u njihovoj evidenciji zbog nasilnih krivičnih dela, uključujući pokušaj ubistva, pa je određena policijska zaštitta za dve žrtve sve dok 32-godišnjak nije odveden u pritvor. Osumnjičeni je istražiteljima rekao da je supstanca koja je izazvala trovanje lek namenjen za njegovu ličnu upotrebu.

Slovenija je prošle godine zabeležila značajan porast broja ubistava i pokušaja ubistava, čiji se broj više nego udvostručio sa 22 u 2019. na 49 u 2020. godini, navodi agencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter