Izvor: BSC HAPPY/KURIR
07.12.2023 u 17:01
2

PLJUNULA GA I PSOVALA! Izetbegovićeva žena napravila skandal – maltretirala čuvara bolnice! (VIDEO)

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kojem Sebija Izetbegović, bivša generalna direktorka KCUS-a i supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića, izlazi iz automobila i prilazi kućici u kojoj je čuvar ove zdravstvene ustanove.

Sebija Izetbegović je u utorak ujutro, 5. decembra, napravila skandal kada je prišla čuvaru i pljunula ga jer joj nije dozvolio da uđe na ulaz za direktore.

Izetbegović je u utorak ujutro oko 10 sati stigla na KCUS i po navici, pokušala je ući na kapiju broj 4, koja je namenjena za dostavna vozila i za generalnog direktora.

„ŠMITOVE PRETNJE ME NEĆE UPLAŠITI“: Dodik poručio nemačkom diplomati da ga pred sudom javnosti ne može zaštititi ni Amerika!

Međutim, postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, čuvar joj nije dopustio da prođe, jer više nije direktorka.

Potom se odvezla do čuvara na kapiju kroz koju nije mogla proći, dramatično izašla iz automobila, prišla čoveku i pljunula ga.

Sve je to popraćeno najpogrdnijim psovkama čuvaru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PLJUNULA GA I PSOVALA! Izetbegovićeva žena napravila skandal – maltretirala čuvara bolnice! (VIDEO)”

  1. To je slika nepismene nadmene ženetine bez škole ….U svakoj normalnoj zemlji bila bi u zatvoru….Koliko je samo plata i para uzela sa falsifikat diplomom…

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter