Izvor: kurir
11.02.2024 u 19:20
0

POLICAJKA IZ JABLANICE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: „Toliko si se trudila da usrećiš druge, a izgleda da si bila tužnija od svih“

Policijska službenica Majda Ramić (42) počinila je u nedelju ujutru samoubistvo ispred porodične kuće u Jablanici!

Policajka je oko 8 sati najverovatnije iz službenog pištolja pucala sebi u glavu i da je lekar hitne pomoći mogao samo da konstatuje smrt.

Motivi tragedije za sada nisu poznati.

 

 

Majda, koja je bila zaposlena u policijskoj upravi Konjic, važila je za uzornu i uspešnu policijsku službenicu. Godinama je bila deo tima policijskih službenika iz 10 zemalja koji su tokom letnje turističke sezone patrolirali na području PU splitsko-dalmatinske u susednoj Hrvatskoj. Volontirala je i za gorsku službu spasavanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter