Izvor: SLOBODNA DALMACIJA
23.05.2022 u 15:36
0

POSLEDNJI POZDRAV NA MORU, POSLE ZALASKA SUNCA! Prijatelji zakazali ispraćaj Mateju Periši

Posle zalaska sunca, večeras će se u 20 i 30 sati u splitskoj Trajektnoj luci od Mateja Periša oprostiti prijatelji, kolege, poznanici i brojni sugrađani.

Proteklih pet meseci svi su oni iščekivali ishod potrage za Splićaninom koji je, nažalost, tragično završio u Beogradu i danas je sahranjen u krugu porodice. Matej je bio skiper, zato su prijatelji i kolege odlučili da ga isprate brodovima i svetlosnim signalima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lučka uprava je dala dozvolu da se organizuje takav ispraćaj.

„Svi oni koji su poštovali apel oca Nenada, a žele da se oproste od Mateja mogu nam se pridružiti na kruzerskom gatu“, napisali su prijatelji Mateja Periša i pozvali sve zainteresovane sugrađane da učestvuju u dostojanstvenom ispraćaju.

„Ako nas tužne jutrom probude, ja čuvam osmijeh za tebe“ MATEJ PERIŠ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK UZ OVU PESMU

Podsetimo, Nenad Periš je zamolio da se ne dolazi na sahranu Mateja Periša, da dozvole njegovim najbližima da se s njime oproste u miru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter