Izvor: Kurir
19.04.2024 u 09:50
0

POŽAR ZAHVATIO TRI AUTOMOBILA U ZAGREBU: Šteta je velika

Tri automobila izgorela su u požaru koji je noćas, dva sata iza ponoći, buknuo na parkiralištu u Baranovićevoj ulici u Prečkom u Zagrebu.

Oko 2:20 vatra je planula na automobilima, a kada su vatrogasci stigli na lice mesta, jedan je već bio potpuno uništen.

Oštećena tri auta

U pitanju je Tojota Korola zagrebačkih tablica koju je požar progutao, dok su još dva automobila koja su bila parkirana kraj nje, Ford i Pežo, takođe bili zahvaćeni plamenom.

Veliku buktinju stanari nisu ni pokušavali sami da ugase, već su pozvali vatrogasce, koji su s dva vatrogasna vozila stigli u Baranovićevu ulicu.

SAOBRAĆAJKA U HRVATSKOJ: Hitno prevezeni u bolnicu

Šteta je velika

Intervencija je potrajala jer su vatrogasci morali i nakon gašenja požara da provere da li ima u uništenim vozilima još negde plamena koji bi naknadno mogao da se razbukta.

Osim vatrogasaca na mesto požara stigla je i policija. Prema prvim informacijama, šteta u ovom požaru je velika, ali će tek uviđajem biti utvrđeno kako je došlo do njega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter