Izvor: Happy BSC
23.11.2021 u 14:20
0

PRAVA ISTINA O NESREĆI U BUGARSKOJ TEK ZA NEKOLIKO DANA! Čekaju se rezultati DNK analiza

Očekuje se da će rezultati DNK analize biti gotovi za nekoliko dana, da sa sigurnošću identifikuju žrtve udesa na autoputu „Struma“ u Bugarskoj, saopštio je direktor Bugarske Nacionalne istražne službe Borislav Sarafov.

– Bugarska očekuje da Republika Severna Makedonija pošalje biološki materijal od rođaka ubijenih u izgorelom autobusu na magistrali Struma da bi se završio posao DNK testova, rekao je Sarafov.

On je istakao da se saslušavaju očevici, ali da još nije jasno šta je izazvalo nesreću.

Drugi vozač je takođe bio u autobusu, ali nije među preživelima. Autobus je bio relativno nov, star oko tri godine, a predstoji složeno forenzičko-tehničko veštačenje. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter