Izvor: Novosti
20.10.2021 u 12:10
0

PREKO 3000 NOVOZARAŽENIH U HRVATSKOJ: Uvode se kovid propusnice i u šoping centre!

Nakon dugog vremena u Hrvatskoj je opet više od 3.000 novozaraženih od virusa korone u jednom danu, a u protekla 24 časa umrlo je 23 osoba.

Udeo pozitivnih od 10.600 testiranih čak je 30 odsto, a vakcinisanje trećom dozom tek je počelo.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U SLOVENIJI: Rekordan broj zaraženih!

Nakon što su kovid potvrde postale obavezne za sve zaposlene u zdravstvu i socijali, sada se razmišlja da u šoping centre neće moći da uđu oni koji nemaju dokaz da su vakcinisani. Razmišlja se i o uvođenju obaveznih kovid potvrda u druge institucije, kao što je sada pri ulasku u bolnice i ustanove socijalne skrbi. Većih otpora za uvođenje kovid potvrda u Hrvatskoj nije bilo, a nakon toga je zabeležen veći interes za vakcinisanje među zdravstvenim radnicima.

PROČITAJTE JOŠORUŽANA PLJAČKA ISPRED POŠTE U NIKŠIĆU: Ranjen radnik obezbeđenja

Do sada je u Hrvatskoj sa dve doze vakcinisano nešto više od 50 odsto stanovnika, a građani se najviše odlučuju za američka cepiva Fajzer i Modernu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter