Izvor: Novosti
30.08.2021 u 16:03
0

PROBLEMI ZA BOSNU: Bakir Izetbegović odbija pregovore o budućnosti zemlje na koje poziva Dodik

Predsednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović tvrdi da neće biti nikakvih novih pregovora o budućnosti BiH na koje poziva srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

VAŽNO: 

VUČIĆ SA URSULOM FON DER LAJEN! Predsednik 1. septembra ima niz važnih sastanaka!

Danas 2.335 novozaraženih, preminulo 12 pacijenata!

VELIKO PRIZNANJE: Ulica u Paraliji dobija ime Dragana Markovića Palme (GALERIJA)

UHAPŠEN PAR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO LJUBOMIRA TRNIĆA

– O budućnosti Bosne i Hercegovine se neće pregovarati, ali će se razgovarati i to isključivo u institucijama države Bosne i Hercegovine, odnosno u Predsedništvu i parlamentu – tvrdi Izetbegović, koji po tom pitanju deli mišljenje predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića.

Dodik je juče izjavio da je Dejtonski sporazum praktično mrtav pa bi, kazao je, trebalo otvoriti nove pregovore o budućnosti BiH i predložio da posrednici budu predsednici Turske Redžep Tajip Erdogan, Srbije Aleksandar Vučić i Hrvatske Zoran Milanović.

– U tim je razgovorima dobrodošla je podrška prijatelja iz međunarodne zajednice, ali sigurno ne u redukovanom formatu koji predlaže Milorad Dodik – kazao je Izetbegović.

Hrvatski predsednik Milanović je tokom dana Dodikov predlog ocenio “dobronamernim, ali nerealanim”, jer, kako je istakao, jasno je on usamljen u iznošenju takvih ideja i da za to nema podršku unutar BiH.

Zbog te izjave, a posebno deo u kojem kaže da se „ne može slomiti Republika Srpska” Milanović je u delu BiH medija prozvan da „zvuči kao Dodik“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter