Izvor:
29.11.2016 u 21:41
0

RAMA BEZ SRAMA PROVOCIRA: Brutalno se meša u unutrašnje stvari Srbije!

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nema problema u odnosima Tirane sa Beogradom i Prištinom i upozorio da pojedini portali ne odražavaju realnost kada pišu da se, nakon njegovog susreta sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, na Kosovu javlja neraspoloženje i obrnuto, kada se sretne s kosovskim premijerom u Srbiji zavlada neraspoloženje.

Upitan kako bi mogao da konstruktivnije koristi svoju ulogu u tom trouglu, Rama za Dojče vele kaže da na pisanje pojedinih portala treba gledati s najvećim oprezom.

– Uveravam vas da portali na koje se vi pozivate ne odražavaju realnost. Naprotiv, na njih bi trebalo gledati s najvećim oprezom, jer na osnovu njih možete samo da steknete deformisanu sliku stvarnosti. Nema problema u odnosima koje ste nazvali trouglom. Naprotiv, smatram da imamo fantastičnu saradnju i međusobno razumevanje sa predsednikom, premijerom i institucijama na Kosovu. U okviru te saradnje i tog razumevanja je jasno da se oko našeg stava prema Srbiji dogovaramo i koordiniramo baš kao i prema svakom drugom, onda kada je to neophodno – rekao je Rama.

Rama je, naime, tako odgovorio na konstataciju DW da se stiče utisak da ima veoma dobar odnos sa svojim srpskim kolegom po dužnosti Aleksandrom Vučićem, te da i pored toga, stalno se dešava da se posle susreta sa njim javi neraspoloženje na Kosovu – i obrnuto, posle susreta sa kosovskim premijerom zavlada neraspoloženje u Srbiji.

Tanjug
Foto: Twitter/GazetaKohaJone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter