Izvor: tanjug
20.08.2021 u 13:41
0

ROVINJSKA POLICIJA privela PEDOFILA sa arsenalom špijunske opreme

Rovinjska policija je na osnovu kriminalističke istrage osumnjičila slovačkog državljanina (42) da je počinio krivično delo iskorišćavanje dece za pornografiju i odredila mu pritvor.

Prema pisanju riječkog Novog lista, gosti nudističkog kampa su u sredu primetili su muškarca koji se ponašao čudno u blizini dece kod vodenog tobogana.

VAŽNO:

RAZOTKRIVANJE JEZIVIH ZLOČINA NA KOSOVU U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kasapili su civile i VADILI ORGANE kojima su trgovali – SRBIJA NEĆE ĆUTATI O ZLOČINIMA!

Državljanin Srbije EVAKUISAN iz Avganistana: Tamo je STRAVA I UŽAS!

STEFANOVIĆ: Naša avijacija je danas sposobna da zaštiti naše nebo i CELU SRBIJU (FOTO)

SITUACIJA U SRBIJI NIJE STABILNA! DOKTORKA JOVANOVIĆ UPOZORAVA: Kako da prepoznate nove simptome DELTA SOJA

Muškarac je, navodi se, usmeravao ručni sat prema deci i spuštao se s njima toboganom, a kada mu je prišlo obezbeđenje koje su pozvali gosti, on je pokušao da pobegne.

Obezbeđenje ga je u tome sprečilo, i zadržalo do dolaska policije, koja ga je privela.

Da bi otežao policijsko postupanje osumnjičeni je dao lažne podatke i predstavio se kao mađarski državljanin, ali je proverama utvrđeno da je reč o slovačkom državljaninu starom 42 godina.

Policija je utvrdila da je Slovak na ručnom satu imao integrisanu kameru, kao i da je pronađen inkrimisani sadržaj.

PROČITAJTE JOŠ:

MINISTAR SELAKOVIĆ U POSETI AFRICI: Ministar spoljnih poslova uručuje VAKCINE!

Danas je prepodobnomučenik Dometij: VERUJE SE DA NA DANAŠNJI DAN BOLESNI DOBIJAJU PRILIKU DA OZDRAVE

AMSS PORUČUJE: Očekuje se pojačan saobraćaj

JEZIVO NASILJE U NIŠU: Mladić šutirao taksistu! (VIDEO)

Nakon pretresa šatora i automobila policija je pronašla još dva sata, dve podvodne kamere, dva tableta, sedam USB stick-ova, spoljni tvrdi disk, mobilni i druge predmete.

Osumnjičenom je određen pritvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter