Izvor: Tanjug
29.05.2020 u 17:11
0

Slovenci i Hrvati žale se na odluku Austrije zbog neotvaranja granica

Odluka Austrije da ne stavi Sloveniju i Hrvatsku na listu zemalja čiji će građani sredinom juna moći da uđu u Austriju bez ograničenja nije u skladu sa planom EU za oporavak ili „Osnovnim standardima bloka“, navelo je troje poslanika iz Slovenije i Hrvatske u pismu upućenom predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen.

OVO MORATE ZNATI

GDE MOŽEMO PUTOVATI U REGIONU Sve što ste hteli da znate o prelasku granica!

OČI U OČI! MAJKA OTETE DEVOJČICE VIDELA MALČANSKOG BERBERINA: Tresu mi se i ruke i noge

OTKRIVAMO: EXIT od 13. do 16. avgusta, poznati datumi i za druge manifestacije u Srbiji!

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA! OVO sada MORATE znati!

Evropski poslanici iz liberalne političke grupe Obnova, slovenački Irena Joveva, Klemen Grošelj (Obnova / LMŠ) i hrvatski Valter Flego (Renev / IDS) napisali su danas da se nadaju da će Evropska komisija reagovati na objavu Austrije, prenosi slovenačka agencija STA.

„Austrijska vlada saopštila je da neće ponovo otvoriti svoje granice zemljama koje još ne kontrolišu situaciju sa korona virusom, ali uprkos isticanju kriterijuma epidemiološkog statusa, nije uvrstila Sloveniju i Hrvatsku na listu“, ističu troje zastupnika u Evropskom parlamentu.

OBAVEZNO PROČITAJTE

AMERI U PANICI: Rusi grade novu vojnu bazu u Siriji! Putinova vojska će marincima biti trn u oku! (VIDEO)

KON I KISIĆEVA ODBRUSILI NESTOROVIĆU: Znali smo TAČNO ŠTA RADIMO!

ON JE PONOS SRBIJE Novaku Đokoviću uručena velika povelja (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! JEZIVE SLIKE ZVICERA IZ BOLNICE Supruga pištoljem oterala napadače (GALERIJA)

Komisija je predstavila smernice za postepeno ublažavanje zabrana kretanja i graničnih restrikcija u EU koje nisu pravno obavezujuće za zemlje članice, ali institucije EU se zasnivaju na solidarnosti, toleranciji, inkluzivnosti, pravičnosti i nediskriminisanju, podsećaju evroposlanici u pismu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter